Audi A6 Business Edition

Avangardă pentru toate simțurile

Audi A6 Business Edition
Audi

Un nou standard pentru clasa business

Când designul întâlneşte eficienţa şi sportivitatea se îmbină cu rafinamentul. Când inovaţia şi precizia merg mână în mână şi eleganţa progresistă se simte în fiecare linie. Când forma şi funcţia se contopesc şi avansul domină în toate. Atunci, clasa business se ridică la un nou standard: Audi A6 Business Edition. Şi mai atletic. Mai impunător.

Audi A6

La fiecare generaţie cu un pas înainte.

Inovaţii avangardiste. Digitalizare avansată. Cu un concept de operare din viitor, interconectare avansată şi o ofertă bogată de sisteme de asistenţă a şoferului. Pentru mai multă siguranţă. Mai mult confort. Şi pentru noi repere în clasa premium. Iată ce ne asumăm. Iată ce ne pune în mişcare. Iată ce înseamnă Audi A6 Business Edition la a opta generaţie.

Audi A6 BE
Audi A6

Modern și elegant: exteriorul

De la grila Singleframe mai lată, la prizele laterale de aer cu decor cromat sportiv şi până la farurile suple: privită din faţă, Audi A6 Business Edition impresionează încă de la prima privire, grație alurii sale progresiste. Linia accentuată a umerilor, devine şi mai proeminentă deasupra pasajelor roţilor, evidenţiind genele moştenite încă de la modelul quattro originar. Oglinzile exterioare sunt aşezate sportiv pe panourile portierelor. Iar linia fluidă a plafonului, specifică modelelor coupe, se încheie cu eleganţă în secţiunea posterioară tridimensională, cu decorul caracteristic cu aspect de aluminiu.

Audi A6

Design minimalist și confort maxim: interiorul

Ecranul tactil opţional HD MMI High cu touch response în variante de 10,1 sau 8,6 inchi se integrează armonios în planşa de bord rafinată. Poate fi completat cu afişajul opţional Audi virtual cockpit cu diagonala de 12,3 inchi. Profilul fiecărui şofer poate fi personalizat datorită numeroaselor setări ce pot fi ajustate pe placul fiecăruia. Sistemul permite salvarea profilurilor astfel individualizate pentru până la şapte utilizatori diferiţi. Funcţiile centrale ale automobilului pot fi rearanjate pe ecranul MMI în poziţia dorită, prin drag-and-drop, la fel ca la smartphone-uri. Totul este flexibil, confortabil şi mai ales simplu.

Audi A6

Sportivitate avansată.

Direcţia progresivă inclusă în dotarea standard asigură agilitate şi precizie, graţie raportului sportiv la care este setată. Iar în combinaţie cu direcţia integrală opţională, manevrabilitatea şi agilitatea sportivă sunt accentuate şi mai pregnant. Jantele opţionale de 21 de inchi subliniază alura atletică a maşinii şi optimizează totodată confortul fonic.

* Oferta este supusă unor termene și condiții iar valabilitatea ei este limitată. Imaginile sunt cu titlu de prezentare. Mai multe detalii la dealerul autorizat Cybernet Autocenter – pe site www.autocenter.ro sau prin email la audi.sales@autocenter.ro

Audi A6: Consum combustibil mixt în l/100 km: 7.2 – 4.0; emisii de CO₂ mixte în g/km: 165 – 104.

Valorile privind consumul și emisiile de CO2 au fost determinate în baza procedurilor de măsurare stabilite de lege. Începând cu 1 septembrie 2017, anumite vehicule noi sunt omologate de tip folosind procedura de testare a vehiculelor ușoare armonizata la nivel mondial (WLTP – World Harmonised Light Vehicle Test Procedure), care este o procedură de testare nouă și mai realistă pentru măsurarea consumului și a emisiilor de CO2. Începând cu 1 septembrie 2018, WLTP înlocuiește progresiv noul ciclu de conducere european (NEDC – New European Driving Cycle). Datorită condițiilor de testare mai realiste, consumul și emisiile de CO2 măsurate în cadrul WLTP sunt în multe cazuri mai ridicate comparativ cu cele măsurate în cadrul NEDC. Mai multe detalii despre procedura WLTP, valorile de consum și emisii, precum și elementele care influențează aceste valori pot fi obținute accesând pagina de internet audi.ro sectiunea WLTP. Informațiile nu se referă la un anumit vehicul și nu constituie parte integrantă a ofertei, ci sunt destinate exclusiv scopurilor comparative între diferitele tipuri de vehicule. Valorile de consum și emisii de CO₂ ale unui vehicul sunt influențate și de conduita în trafic și de alți factori ce nu țin de domeniul tehnic (de exemplu, condițiile de vreme sau condițiile de trafic). De asemenea, dotările opționale și accesoriile (de exemplu, pneuri mai late, instalație de climatizare etc.), pot modifica parametrii relevanți ai vehiculului, de exemplu, greutatea, rezistența la rulare și aerodinamica, rezultând astfel abateri ale datelor de consum și emisii CO2 pentru modelul configurat. Mai multe detalii privind caracteristicile vehiculului, inclusiv valorile de consum și emisii CO2 pot fi obținute la dealerii autorizați. Valorile de consum și de emisii CO2 sunt oferite cu titlu exemplificativ. Este posibil ca valorile prezentate pentru o configurație specifică a unui vehicul să fie diferite de cele care ar fi înscrise în certificatul de conformitate furnizat la momentul livrării vehiculului.

Oferta specială Business Edition este stabilită de distribuitor în baza propriei politici comerciale.
Distribuitorul este liber să acorde orice beneficii ori reduceri suplimentare în baza propriei politici comerciale.
Ofertă valabilă în limita stocului disponibil până la data de 30 septembrie.
Imaginile sunt cu titlu de prezentare.