Privește înainte: alege oferta Green Bonus de la Audi

Privește înainte.

Descoperă Audi Q4 & Q8 e-tron cu oferta Green Bonus:
Ai un avantaj client de 5100 Euro și echivalentul în lei al energiei necesare pentru 10.000 km.
Audi

Q4 e-tron

Complet electric

Design exterior progresiv

Autonomie de până la 545 km (WLTP)

Q8 e-tron

Complet electric

Design exterior progresiv

Autonomie de până la 582 km (WLTP)

Q4 e-tron

Electric. Și plin de detalii remarcabile.

Designul minimalist al Audi Q4 e-tron conturează forma mobilității electrice, cu un aspect frontal impunător și un design posterior ce exprimă putere și dinamism.

Avangardism fascinant: designul exterior

Designul elegant care definește Audi Q4 e-tron modelează viitorul mobilității electrice. Liniile sale tensionate, secțiunea frontală impunătoare și designul posterior puternic contribuie la un aspect distinctiv. Silueta accentuată și linia plafonului, ce pare să plutească, creează un profil cu adevărat spectaculos.

 

Sportivitate funcțională: designul interior

Interiorul progresist se remarcă prin inovații tehnice avansate, un design sportiv atrăgător și funcționalitate excepțională. Audi Q4 e-tron oferă numeroase compartimente de depozitare, inclusiv torpedoul, însumând o capacitate totală de 24,8 litri. Portbagajul său poate acomoda bagaje cu un volum total de 520 de litri.

Q8 e-tron

Electric. Și rafinat, plin de detalii fascinante.

Audi e-tron și-a asumat cu succes rolul de pionier în mobilitatea 100% electrică. Astfel, acum face parte oficial din gama de modele Audi, sub noul nume: Audi Q8 e-tron.

100% electrizant: designul exterior

Audi Q8 e-tron reprezintă un reper pentru mobilitatea electrică a viitorului: un avangardism care etalează accente progresiste, fiind primul model Audi ce poartă inscripția denumirii și a mărcii în noul design.

Calitate premium și digitalizare: designul interior

O să fii impresionat de spațiul generos. Materialele speciale, finisajele de primă clasă și funcțiile digitale avangardiste transformă fiecare călătorie cu Audi Q8 e-tron într-o experiență premium.

Audi Q5

* Oferta este supusă unor termene și condiții iar valabilitatea ei este limitată. Imaginile sunt cu titlu de prezentare. Mai multe detalii la dealerul autorizat Cybernet Autocenter – pe site www.autocenter.ro sau prin email la audi.sales@autocenter.ro

Imaginile sunt cu titlu de prezentare.
*Reducere comercială oferită de către Porsche Romania S.R.L. care se aplică asupra prețului final de vânzare (cu TVA) stabilit de distribuitor, în conformitate cu propria politică comercială.
** Acest beneficiu este acordat sub forma unei reduceri comerciale oferite de Porsche România S.R.L. în valoare de 1.785 Euro și se aplică asupra prețului final de vânzare (cu TVA) stabilit de distribuitor, în conformitate cu propria politică comercială.
Acest beneficiu este determinat, în vederea realizarii acestei comunicări, prin considerarea consumului mediu al autoturismului prezentat și nu ia în considerare orice potențiale variații ale prețurilor la energie electrică practicate de diferiți furnizori, inclusiv pentru perioada parcurgerii a 10.000 km.
Prețul final de vânzare este stabilit în lei, prin considerarea cursului de schimb aplicabil conform contractului de vânzare.
Audi Q4 Sportback 55 e-tron quattro: consum combinat în kWh/100 km: 18,9-16,3 (WLTP); emisii CO2 combinate în g/km: 0
Audi Q8 55 e-tron quattro: consum electric in kWh/100 km: 24.4–20.6 (WLTP); emisii CO2 combinate in g/km (g/mi): 0

Cu privire la valorile de consum și emisii ale autovehiculelor prezentate pe website, menționăm că începând cu 1 septembrie 2017, anumite autovehicule noi sunt omologate de tip folosind procedura de testare a vehiculelor ușoare armonizată la nivel mondial (WLTP – World Harmonised Light Vehicle Test Procedure), care este o procedură de testare nouă și mai realistă pentru măsurarea consumului și a emisiilor de CO2. Începând cu 1 septembrie 2018, WLTP înlocuiește progresiv noul ciclu de conducere european (NEDC – New European Driving Cycle). Datorită condițiilor de testare mai realiste, consumul și emisiile de CO2 măsurate în cadrul WLTP sunt în multe cazuri mai ridicate comparativ cu cele măsurate în cadrul NEDC.

Totodată, valorile de consum și emisii de CO₂ ale unui autovehicul sunt influențate de conduita în trafic, de ponderea parcursului urban/extraurban și de alți factori ce nu țin de domeniul tehnic (de exemplu, condițiile de vreme sau condițiile de trafic). De asemenea, dotările opționale și accesoriile (de exemplu, pneuri mai late, instalație de climatizare etc.) pot modifica parametrii relevanți ai autovehiculului precum greutatea, rezistența la rulare și aerodinamica, rezultând, astfel, abateri ale datelor de consum și emisii CO2 pentru modelul configurat.

Valorile de consum și de emisii CO2 pot diferi ușor față de datele ce vor fi înscrise în certificatul de conformitate furnizat la momentul livrării autovehiculului. Mai multe detalii despre procedura WLTP, valorile de consum și emisii, precum și elementele care influențează aceste valori pot fi obținute accesând pagina de internet www.audi.ro/stiri/wltp sau de la distribuitorii autorizați Audi. Informațiile nu se referă la un anumit autovehicul și nu constituie parte integrantă a ofertei, ci sunt destinate exclusiv scopurilor comparative între diferitele tipuri de autovehicule.