Audi Q3 Adventure: Atinge performanța

Atinge performanța

Audi Q3 Adventure cu preț recomandat 38.400 € cu TVA inclus
Audi Q3 Adventure Sportback cu preț recomandat 39.865 € cu TVA inclus
Audi

Faruri și stopuri LED cu semnal dinamic

Comenzi tactile MMI touch

Audi Q3

Q3 SUV: dinamism și lifestyle urban

Designul frontal este dominat de grila Singleframe mare de la radiator, cu lamelele verticale. Farurile și blocurile optice din spate sunt unite prin linia musculoasă a umerilor automobilului, cele trei elemente creând astfel un tot unitar armonios. Puteți alege din trei linii de echipare: Basis, advanced și S line. Pentru culoarea exterioară sunt disponibile 11 nuanțe, ca de pildă, Orange Pulse și Blue Turbo. La fel și gama de jante este bogată, oferind dimensiuni între 17 și 30 de inchi.

Plafon coborât și caroserie musculoasă: Q3 Sportback

Compartimentul pasagerilor, specific modelelor coupe, contrastează cu secțiunea frontală masculină. Aceste trăsături, împreună cu linia abruptă a plafonului creează impresia că modelul Sportback este mult mai lung decât fratele său, Q3, deși diferența este de doar 16 milimetri.

Audi Q3

Design interior

În stilul modelelor Audi de talie mare: bordul

Designul exterior, cu linii sportive, tensionate, se continuă și la interiorul modelului Audi Q3 Sportback. Liniile accentuat orizontale amplifică impresia de spațiu generos de la interior.

Panoul de instrumente se face remarcat cu designul împărțit pe două zone, ce face ca Audi Q3 Sportback să pară deosebit de lat: zona superioară integrează gurile de ventilație, iar cea inferioară reprezintă nivelul operațional. Ergonomia întregului bord este orientată spre persoana de la volan. La fel ca display-ul MMI touch, și consola centrală cu unitatea de control a sistemului de climatizare este înclinat cu 10 grade spre șofer.

Tehnologie

Farurile Matrix LED reprezintă dotarea de vârf în gama de lumini. Astfel, nouă LED-uri generează luminile de întâlnire și zece LED-uri luminile de drum, ce iluminează dinamic și cu precizie.

Sportive pe șosea, dar și în off-road: suspensiile

Suspensia este un exemplu grăitor al caracterului adaptabil al acestui automobil, asigurând o agilitate extraordinară și totodată confort ridicat, calități ce se datorează în mare parte și ampatamentului lung al automobilului.

Sistemele de asistență a șoferului

Audi Q3 este dotat cu sisteme moderne pentru parcare, inclusiv camerele exterioare ce oferă imagini la 360 de grade, afișând imaginea zonei din jurul mașinii pe display-ul MMI, iar șoferul poate alege din mai multe perspective.

Audi Q3 asigură plăcerea condusului pe diferite tipuri de suprafețe de rulare. În oraș, la drum lung sau pe teren mai dificil: crossover-ul compact este în toate situațiile un automobil polivalent și dinamic.

Audi Q3

Dotări opționale incluse

Pachet Comfort Selection, Parking control Plus, Faruri si stopuri LED cu semnal dinamic, Jante aliaj usor 7Jx18 cu 5 brate double, Audi smartphone interface, Camera video pentru marsarier, Cruise control si alte dotari optionale.

Datorită conceptului flexibil adoptat pentru liniile de echipare și a gamei ample de culori și materiale, puteți personaliza în foarte mare măsură și interiorul modelului Sportback. Pachetul cu detalii cu aspect de aluminiu conferă un plus de eleganță atractivă la interior.

Pe întuneric, cele două pachete opționale de iluminare accentuează diferite elemente și zone de la interior. Este vorba de Pachetul de iluminare ambientală.

Multe dintre serviciile Audi connect sunt cumulate în aplicația gratuită myAudi, care interconectează smartphone-ul clientului cu Audi Q3. Aplicația poate fi folosită pentru a transfera automat rutele de navigație în sistemul MMI: imediat ce utilizatorul ajunge în automobil, navigația va continua pe ecranul de la bordul mașinii. Aplicația suportă, de asemenea, streaming-ul de muzică și afișează agenda telefonului în MMI.

De asemenea, Q3 poate fi descuiat și încuiat de la distanță, folosind aplicația myAudi, iar clienții pot vedea starea curentă a automobilului, inclusiv locul în care este parcat.

Audi Q3

* Oferta este supusă unor termene și condiții iar valabilitatea ei este limitată. Imaginile sunt cu titlu de prezentare. Mai multe detalii la dealerul autorizat Cybernet Autocenter – pe site www.autocenter.ro sau prin email la audi.sales@autocenter.ro

Q3 SUV Consum mixt: 6,6 l/100km; CO2 WLTP: 147,0 g/km. Imagine este cu titlul de prezentare. Oferta este valabilă până la 31 martie 2024 in limita stocului disponibil. Distribuitorii stabilesc preturile conform propriei politici comerciale. Preț recomandat pentru varianta 35 TFSI.

Q3 Sportback CO2 WLTP: 150,0 g/km; Consum mixt: 6,5 l/100 km. Imaginea este cu titlu de prezentare. Oferta este valabila pana la 31 martie 2024 in limita stocului disponibil. Distribuitorii stabilesc preturile conform propriei politici comerciale. Preț recomandat pentru varianta 35 TFSI.

Oferta include reducerea comerciala oferita de Porsche Romania, distribuitorul autorizat Audi având libertatea de a oferi orice alte reduceri/beneficii comerciale, in conformitate cu propria politica.
Prețul afișat este prețul recomandat de vânzare. Prețul final de vânzare este stabilit de distribuitorul autorizat Audi.
Oferta este valabila pana 31 martie 2024, in limita stocului disponibil. Pentru mai multe detalii, vă rugăm să vă adresați consilierilor noștri de vânzări.

Valorile privind consumul și emisiile de CO2 au fost determinate în baza procedurilor de măsurare stabilite de lege. Începând cu 1 septembrie 2017, anumite vehicule noi sunt omologate de tip folosind procedura de testare a vehiculelor ușoare armonizata la nivel mondial (WLTP – World Harmonised Light Vehicle Test Procedure), care este o procedură de testare nouă și mai realistă pentru măsurarea consumului și a emisiilor de CO2. Începând cu 1 septembrie 2018, WLTP înlocuiește progresiv noul ciclu de conducere european (NEDC – New European Driving Cycle). Datorită condițiilor de testare mai realiste, consumul și emisiile de CO2 măsurate în cadrul WLTP sunt în multe cazuri mai ridicate comparativ cu cele măsurate în cadrul NEDC. Mai multe detalii despre procedura WLTP, valorile de consum și emisii, precum și elementele care influențează aceste valori pot fi obținute accesând pagina de internet audi.ro sectiunea WLTP. Informațiile nu se referă la un anumit vehicul și nu constituie parte integrantă a ofertei, ci sunt destinate exclusiv scopurilor comparative între diferitele tipuri de vehicule. Valorile de consum și emisii de CO₂ ale unui vehicul sunt influențate și de conduita în trafic și de alți factori ce nu țin de domeniul tehnic (de exemplu, condițiile de vreme sau condițiile de trafic). De asemenea, dotările opționale și accesoriile (de exemplu, pneuri mai late, instalație de climatizare etc.), pot modifica parametrii relevanți ai vehiculului, de exemplu, greutatea, rezistența la rulare și aerodinamica, rezultând astfel abateri ale datelor de consum și emisii CO2 pentru modelul configurat. Mai multe detalii privind caracteristicile vehiculului, inclusiv valorile de consum și emisii CO2 pot fi obținute la dealerii autorizați. Valorile de consum și de emisii CO2 sunt oferite cu titlu exemplificativ. Este posibil ca valorile prezentate pentru o configurație specifică a unui vehicul să fie diferite de cele care ar fi înscrise în certificatul de conformitate furnizat la momentul livrării vehiculului.