Audi Q5 Adventure: Designul care te seduce

Designul care te seduce

Audi Q5 Adventure cu preț recomandat 48.550 € cu TVA inclus
Audi Q5 Adventure Sportback cu preț recomandat 51.700 € cu TVA inclus
Audi

Blocurile optice din spate sunt echipate cu tehnologie digitală OLED.

Comenzi tactile MMI touch

Audi Q5

Design exterior

În noua sa formă optimizată, Q5 îmbină caracterul pronunțat sportiv, cu utilitatea practică avansată pentru cotidian și oferă o gamă largă de opțiuni de infotainment și de asistență. Designul exterior mai incisiv al acestui model atât de apreciat îi subliniază identitatea Q și se încheie cu blocuri optice spate cu tehnologie digitală OLED, ce reprezintă o premieră la nivel mondial.

Limbajul de design tipic gamei Q a devenit și mai distinctiv

Audi Q5 își confirmă fără echivoc identitatea Q, prin designul său exterior ce emană forță, robustețe și siguranță. Grila Singleframe octogonală de la radiator a pierdut acum din înălțime și pare mai lată. Partea superioară a farurilor cu LED-uri dispune de o nouă semnătură, ”scrisă” de luminile de zi.

Audi Q5

Design interior

Calitate de primă clasă

Accentul pe liniile orizontale ale interiorului dau senzația de spațiu amplu și ușurință. Curbura sculpturală și elegantă a inserției decorative separă secțiunea superioară de cea inferioară a bordului, punctul focal al planșei bordului fiind ecranul MMI touch cu feedback acustic.

Clienții pot alege, de asemenea, dintre trei linii de echipare pentru interiorul Q5, și anume: Base, Design Selection și S line, care pot fi combinate, în funcție de preferințele clientului, cu pachetele pentru exterior. Interiorul Design Selection include pachetul de iluminare contur/ambient ce oferă diferite efecte luminoase menite să pună în cea mai bună lumină finisajele excelente, tipice automobilelor Audi.

Tehnologie

Și mai mult confort, plus agilitate și mai accentuată

Audi Q5 oferă tehnologia digitală OLED pentru blocurile optice din spate, completată de luminile de semnalizare dinamice. Sistemul mild hybrid (MHEV) contribuie la rândul său la reducerea consumului de combustibil, făcând uz de un motor electric (BSG) cu rol de demaror și de alternator. Acesta recuperează energia eliberată la frânare și o stochează într-o baterie litiu-ion compactă. Datorită sistemului MHEV, Audi Q5 poate rula liber cu motorul termic oprit, sistemul Start-Stop intervenind deja la viteze mai mici de 22 km/h.

Audi Q5

Clienții modelului Q5 au la dispoziție 5 variante pentru configurația trenului de rulare. Suspensiile sport, de pildă, includ arcuri din oțel și sunt disponibile, de asemenea, cu controlul amortizoarelor, oferind o varietate largă de setări, de la foarte confortabil, la foarte dinamic. Asemeni sistemului de control al amortizoarelor, și suspensia pneumatică adaptivă poate varia garda la sol pe cinci niveluri.

Audi Q5
Audi Q5

Dotări

În dotarea standard de bază, Q5 este echipat acum cu faruri LED, iar farurile matrix LED sunt oferite ca dotare opțională. Luminile lor de drum inteligente și adaptabile asigură un nivel ridicat de siguranță și confort, fără a-i deranja pe ceilalți participanți la trafic.

Serviciile on-line Audi connect interconectează automobilul în manieră avansată cu infrastructura de trafic rutier. Sistemul de navigație oferă imagini din satelit de înaltă rezoluție de la Google Earth, precum și informații avansate privind traficul, la precizie de bandă de rulare.

Q5 aduce, de asemenea, o varietate largă de sisteme de asistență avansate. De exemplu, sistemul standard Audi pre sense city permite evitarea coliziunilor cu participanții la trafic, ce se află în fața propriului automobil, sau reducerea gravității unor astfel de accidente. 

Siguranța poate fi optimizată și cu diferite sisteme din gama de dotări opționale, precum asistentul pentru viraje, asistentul pentru avertizarea la ieșirea din mașină sau tempomatul Adaptive cruise assist, care poate degreva de multe ori șoferul de sarcina accelerării, a frânării și a menținerii benzii de rulare.

Audi Q5

Q5 SUV

Dotari optionale incluse:

 • Audi Sound system
 • Camera video pentru marsarier
 • Cheie confort cu senzor pentru portbagaj
 • Climatizare confort cu 3 zone
 • Jante aliaj usor, 8J x 18, 5
 • Oglinzi exterioare antiorbire
 • Pachet Comfort Selection
 • Scaun sofer reglabil electric
 • Scaune fata incalzite
 • Volan sport multifunctional plus imbracat in piele

Q5 Sportback

Dotari optionale incluse:

 • Audi Sound system
 • Audi virtual cockpit plus
 • Camera video pentru marsarier
 • Cheie confort cu senzor pentru portbagaj
 • Climatizare confort cu 3 zone
 • Jante aliaj usor, 8J x 18, 5 brate
 • Oglinzi exterioare antiorbire
 • Pachet Comfort Selection
 • Scaune fata incalzite
 • Scaune fata reglabile electric
 • Volan sport cu partea inferioara plata imbracat in piele, multifunctional

* Oferta este supusă unor termene și condiții iar valabilitatea ei este limitată. Imaginile sunt cu titlu de prezentare. Mai multe detalii la dealerul autorizat Cybernet Autocenter – pe site www.autocenter.ro sau prin email la audi.sales@autocenter.ro

Q5 SUV Consum mixt: 6,4 l/100km; emisii CO2 WLTP: 168,0 g/km. Q5 Sportback Consum mixt: 6,4 l/100km; emisii CO2 WLTP: 168,0 g/km. Imaginea este cu titlu de prezentare.
Oferta include reducerea comerciala oferita de Porsche Romania, distribuitorul autorizat Audi avand libertatea de a oferi orice alte reduceri/beneficii comerciale, in conformitate cu propria politica.
Pretul afisat este pretul recomandat de vanzare pentru varianta Q5 40 TDI quattro. Pretul final de vanzare este stabilit de distribuitorul autorizat Audi.
Oferta este valabila pana 31 decembrie 2023, in limita stocului disponibil. Pentru mai multe detalii, va rugam sa va adresati unui distribuitor autorizat Audi.

Valorile privind consumul și emisiile de CO2 au fost determinate în baza procedurilor de măsurare stabilite de lege. Începând cu 1 septembrie 2017, anumite vehicule noi sunt omologate de tip folosind procedura de testare a vehiculelor ușoare armonizata la nivel mondial (WLTP – World Harmonised Light Vehicle Test Procedure), care este o procedură de testare nouă și mai realistă pentru măsurarea consumului și a emisiilor de CO2. Începând cu 1 septembrie 2018, WLTP înlocuiește progresiv noul ciclu de conducere european (NEDC – New European Driving Cycle). Datorită condițiilor de testare mai realiste, consumul și emisiile de CO2 măsurate în cadrul WLTP sunt în multe cazuri mai ridicate comparativ cu cele măsurate în cadrul NEDC. Mai multe detalii despre procedura WLTP, valorile de consum și emisii, precum și elementele care influențează aceste valori pot fi obținute accesând pagina de internet audi.ro sectiunea WLTP. Informațiile nu se referă la un anumit vehicul și nu constituie parte integrantă a ofertei, ci sunt destinate exclusiv scopurilor comparative între diferitele tipuri de vehicule. Valorile de consum și emisii de CO₂ ale unui vehicul sunt influențate și de conduita în trafic și de alți factori ce nu țin de domeniul tehnic (de exemplu, condițiile de vreme sau condițiile de trafic). De asemenea, dotările opționale și accesoriile (de exemplu, pneuri mai late, instalație de climatizare etc.), pot modifica parametrii relevanți ai vehiculului, de exemplu, greutatea, rezistența la rulare și aerodinamica, rezultând astfel abateri ale datelor de consum și emisii CO2 pentru modelul configurat. Mai multe detalii privind caracteristicile vehiculului, inclusiv valorile de consum și emisii CO2 pot fi obținute la dealerii autorizați. Valorile de consum și de emisii CO2 sunt oferite cu titlu exemplificativ. Este posibil ca valorile prezentate pentru o configurație specifică a unui vehicul să fie diferite de cele care ar fi înscrise în certificatul de conformitate furnizat la momentul livrării vehiculului.