Audi Q7: SUV-ul flexibil din clasa premium

SUV-ul flexibil din clasa premium

Audi Q7
Audi

Practic și confortabil în cotidian

Tehnologii de infotainment de ultimă oră și sisteme de asistență a șoferului, senzații de neuitat la volan, datorită tracțiunii integrale quattro, plus soluții inteligente pentru șasiu, design plin de forță și spațiul deosebit de generos. Doamnelor și domnilor: Audi Q7!

Audi Q7

Caracter sportiv, marcat de forță: exteriorul

Audi Q7 impresionează cu alura sa de ansamblu foarte sportivă. Pentru un design individualizat și mai sportiv, vă recomandăm pachetul S line pentru exterior. Acesta cuprinde, printre altele, bare de protecție cu design S line în față și în spate, un scut cu accente sportive în spate și jante de 19 inchi. Contraste interesante vă sunt garantate cu pachetul opțional de design negru. Acesta desenează tușe de culoare în zona grilei Singleframe a radiatorului, a inserțiilor portierelor, barelor din față și din spate, precum și la carcasele oglinzilor exterioare. Pentru exterior puteți alege dintre opt nuanțe. Aici se evidențiază Blue Navarra și Red Matador.

Audi Q7 bord digital
Audi Q7

Pregătit pentru viitorul digital

Datorită tehnologiei inovatoare de infotainment, ce permite utilizarea extrem de intuitivă, vă puteți continua cotidianul digital și atunci când urcați la bordul mașinii. Astfel, direct în fața dumneavoastră, va trona Audi virtual cockpit. Pe display-ul de înaltă rezoluție cu diagonala de 12,3 inchi, panoul complet digitalizat de instrumente vă oferă informații despre automobil, ca de exemplu, viteza și turația. Alături de reprezentarea în variantă clasică a instrumentelor de bord, aveți la dispoziție încă alte două loayout-uri: Dynamik și Sport. Iar MMI Navigation plus inclus în dotarea standard, ce dispune și de MMI touch, vă permite să controlați și alte funcții utile, dar și interesante.

Audi Q7

Experiențe dinamice

Audi Q7 face față multor provocări, indiferent de suprafața de rulare, de sarcina cu care este încărcat și de viteza de deplasare, bucurându-vă totodată cu experiențe incitante la volan. Tracțiunea integrală quattro este o dotare standard și asigură o manevrabilitate sportivă excelentă. De asemenea, puteți alege dintre cele șapte moduri diferite de condus ale sistemului Audi drive select, inclus în dotarea standard. Astfel puteți influența activ caracteristicile mașinii, ca de exemplu reglajele suspensiilor pneumatice opționale, ce ajustează garda la sol a mașinii. Cu funcția opțională de stabilizare a ruliului se reduce balansul lateral al mașinii, iar direcția integrală opțională vă simplifică manevrele și vă ajută să conduceți și mai sportiv. În ceea ce privește motoarele (consum combustibil mixt*: 7,1-6,6 l/100 km; emisii de CO₂ mixte*: 186-174 g/km), vă oferim două propulsoare puternice V6 TDI de 170 kW (231 CP) sau 210 kW (286 CP). Ambele motorizări fac uz de tehnologia mild hybrid, ce sporește eficiența și reduce consumul.

Audi Q7 dinamic
Audi Q7

Confortabil și flexibil: interiorul

Creșteți-vă confortul la bordul mașinii, cu dotări opționale precum plafonul panoramic vitrat, pentru un interior scăldat în lumină, pachetul pentru calitatea aerului, pentru senzația permanentă de prospețime sau pachetul de iluminare contur și ambiental, pentru o atmosferă plăcută. Finisaje deosebit de sportive la interior vă oferă pachetul sport opțional S line. Acesta include, printre altele, scaune sport în față, volan cu trei spițe îmbrăcat în piele cu funcție multifuncțională plus și emblema S, precum și pragurile de acces iluminate și cu aplicații din aluminiu, ce poartă în față emblema S. Iar pentru detalii de interior deosebit de luxoase și rafinate, trebuie să căutați ceea ce vi se potrivește în gama Audi exclusive. Aceasta vă oferă, de exemplu, pachetul de piele Alb Alabaster, cu accente Maro Havanna.

* Oferta este supusă unor termene și condiții iar valabilitatea ei este limitată. Imaginile sunt cu titlu de prezentare. Mai multe detalii la dealerul autorizat Cybernet Autocenter – pe site www.autocenter.ro sau prin email la audi.sales@autocenter.ro

Audi Q7 55 TFSI quattro tiptronic (250 kW) MHEV (5 locuri): Consum combustibil mixt în l/100 km: 11.2 – 10.0 (21.0 – 23.5); emisii de CO₂ mixte în g/km: 255 – 227 (410.4 – 365.3).

Valorile privind consumul și emisiile de CO2 au fost determinate în baza procedurilor de măsurare stabilite de lege. Începând cu 1 septembrie 2017, anumite vehicule noi sunt omologate de tip folosind procedura de testare a vehiculelor ușoare armonizata la nivel mondial (WLTP – World Harmonised Light Vehicle Test Procedure), care este o procedură de testare nouă și mai realistă pentru măsurarea consumului și a emisiilor de CO2. Începând cu 1 septembrie 2018, WLTP înlocuiește progresiv noul ciclu de conducere european (NEDC – New European Driving Cycle). Datorită condițiilor de testare mai realiste, consumul și emisiile de CO2 măsurate în cadrul WLTP sunt în multe cazuri mai ridicate comparativ cu cele măsurate în cadrul NEDC. Mai multe detalii despre procedura WLTP, valorile de consum și emisii, precum și elementele care influențează aceste valori pot fi obținute accesând pagina de internet audi.ro sectiunea WLTP. Informațiile nu se referă la un anumit vehicul și nu constituie parte integrantă a ofertei, ci sunt destinate exclusiv scopurilor comparative între diferitele tipuri de vehicule. Valorile de consum și emisii de CO₂ ale unui vehicul sunt influențate și de conduita în trafic și de alți factori ce nu țin de domeniul tehnic (de exemplu, condițiile de vreme sau condițiile de trafic). De asemenea, dotările opționale și accesoriile (de exemplu, pneuri mai late, instalație de climatizare etc.), pot modifica parametrii relevanți ai vehiculului, de exemplu, greutatea, rezistența la rulare și aerodinamica, rezultând astfel abateri ale datelor de consum și emisii CO2 pentru modelul configurat. Mai multe detalii privind caracteristicile vehiculului, inclusiv valorile de consum și emisii CO2 pot fi obținute la dealerii autorizați. Valorile de consum și de emisii CO2 sunt oferite cu titlu exemplificativ. Este posibil ca valorile prezentate pentru o configurație specifică a unui vehicul să fie diferite de cele care ar fi înscrise în certificatul de conformitate furnizat la momentul livrării vehiculului.

Oferta specială Business Edition este stabilită de distribuitor în baza propriei politici comerciale.
Distribuitorul este liber să acorde orice beneficii ori reduceri suplimentare în baza propriei politici comerciale.
Ofertă valabilă în limita stocului disponibil până la data de 30 septembrie.
Imaginile sunt cu titlu de prezentare.