Asigurarea ta, banii tăi, 10% înapoi

Asigurarea ta, banii tăi, 10% înapoi

Cere asiguratorului să-ți repari dauna la Cybernet Autocenter
Daune

Indiferent dacă ai CASCO sau RCA, când îți repari dauna la Cybernet Autocenter Piatra-Neamț

primești înapoi 10% din valoarea reparației

sub forma unui voucher valabil timp de 12 luni. Voucherul poate fi folosit pentru lucrări de service sau pentru achiziția de piese și accesorii de la Cybernet Autocenter Piatra-Neamț.

Cere asiguratorului să-ți repari dauna la Cybernet Autocenter!

De ce să alegi să îți repari mașina într-o reprezentanță autorizată?

daune 10202

De ce să alegi să îți repari mașina într-o reprezentanță autorizată?

Modul în care mașina ta este reparată în urma unui accident este foarte important, deoarece reparațiile neconforme afectează gradul de siguranță pasivă al acesteia.

Prezent de peste 20 de ani pe piața auto premium din Moldova, Cybernet Autocenter este service autorizat al mărcilor Volkswagen, Škoda, Audi și Volvo.

Experiența îndelungată și profesionalismul angajaților noștri garantează o calitate ridicată a reparațiilor de caroserie prin alinierea la cele mai ridicate standarde impuse de producători.

Cybernet Autocenter colaborează cu toate societățile de asigurări.

Cum funcționează?

Este foarte simplu: atunci când anunți dauna la asigurator, este suficient să menționezi că vrei ca reparația să fie realizată la Cybernet Autocenter Piatra-Neamț.

Indiferent de tipul de asigurare (RCA sau CASCO), la deschiderea contractului de service vei primi un voucher nominal cu valoarea totală a discountului – 10% din valoarea reparației.

Apoi, timp de 12 luni, poți folosi acest voucher pentru a acoperi parțial sau total alte lucrări de service, la achiziția de piese sau accesorii originale la Cybernet Autocenter!

Află mai jos răspunsuri la cele mai frecvente întrebări sau contactează un consilier de daune Cybernet Autocenter pentru orice nelămuriri.

Cybernet Autocenter colaborează cu toate societățile de asigurări – poți primi informații legate de asigurarea ta de la consilierul de daune. Campania este valabilă indiferent de tipul de asigurare – RCA sau CASCO – dacă îți repari mașina în service-ul Cybernet Autocenter din Piatra-Neamț.

Voucherul poate fi folosit pentru toate lucrările de service uzuale: reparații de tinichigerie/vopsitorie, mecanice, electrice sau lucrări de întreținere (revizii, etc.)

Campania se adresează posesorilor de automobile marca Volkswagen, Škoda, Audi sau Volvo. Pentru mai multe detalii, contactează un consilier Cybernet Autocenter.

Da, voucherul poate fi utilizat pentru achiziția de piese și accesorii originale de la Cybernet Autocenter pentru mașina ta – în funcție de disponibilitatea acestora.

Campania se derulează între 01.10-31.12.2023, pentru automobilelele marca Volkswagen, Škoda, Audi și Volvo, în service-ul Cybernet Autocenter din Piatra-Neamț și nu se cumulează cu alte promoții aflate în derulare sau cu alte discounturi contractuale.  Cybernet Autocenter colaborează cu toate societățile de asigurări.

Oferta este supusă unor termene și condiții, iar valabilitatea ei este limitată. Imaginile sunt cu titlu de prezentare.

Mai multe detalii la dealerul autorizat Cybernet Autocenter din Piatra-Neamț (DN15D km. 2), la telefon 0233 229 973 sau prin email la daune@autocenter.ro