Volvo XC60: ultimele modele diesel cu 15% discount!

Volvo XC60: ultimele modele diesel

Discount până la 15%
Roți de iarnă și accesorii cadou
VOLVO

Volvo XC60

Design inteligent pentru aventuri fără compromis

SUV-ul nostru de dimensiuni medii vine cu cele mai noi tehnologii pentru a-ți oferi o experiență unică la volan. De la aplicațiile Google integrate până la sisteme unice de asistență și siguranță în trafic, de la design-ul cu elemente hi-tech până la motorizarea hibridă pentru emisii reduse și economie de combustibil, Volvo XC60 este dinamic, sigur și eficient.

Prinde ultimele modele Volvo XC60 diesel în stoc: ai livrare rapidă, un set de roți de iarnă cadou, un set de accesorii originale incluse (pernă confortabilă pentru gât, covorașe de cauciuc, un covoraș practic pentru portbagaj și o plasă de siguranță pentru bagaje).

Bucură-te acum de extra-beneficii

Ca smartphone-ul tău, dar mai mare. Design inteligent, oriunde ai privi. Fă cunoștință cu SUV-ul nostru inteligent de dimensiuni medii, cu Google încorporat.

De la

43 960 Euro

plus TVA

Cel mai bun sistem de navigație

Cu Google Maps integrat in XC60, informațiile din trafic în timp real și redirecționarea automată te ajută să ajungi la destinație in timp util.

Google Assistant

Aveti posibilitatea sa utilizati serviciile Google hands-free prin comanda vocala. Obține cu ușurință indicații de orientare, bucură-te de divertisment și păstrează legătura cu prietenii, familia și colegii – spune doar „Hei Google” pentru a începe.

Google Play

Rămâi conectat la universul tău digital. Google Play îți permite să te bucuri de aplicațiile și serviciile care îți pot face fiecare călătorie mai plăcută și mai confortabilă din mașina ta XC60.

Serviciile Google sunt activate prin pachetul Digital services, care este inclus timp de patru ani. După încheierea acestei perioade, se vor aplica termeni și condiții noi, dacă alegi să reînnoiești abonamentul.

Tehnologie mild hybrid pentru mobilitate sustenabilă

Depășește limitele. Controlează energia pentru călătorii mai line cu mașinile noastre mild hybrid.

Emisii de eșapament reduse

Modelele mild-hybrid de la Volvo recuperează energia produsă la frânare și o stochează într-o baterie de 48 V. Ulterior, energia este utilizată pentru un comportament dinamic și rafinat la pornire și accelerare și pentru a reduce consumul de combustibil și emisiile nocive pentru mediu.

Mobilitate rafinată

Modelul XC60 mild-hybrid a fost proiectat pentru a oferi o pornire și o accelerare lină, făcând atât călătoriile în oraș, cât și pe cele de pe autostradă, mai fine.

Economii de combustibil

Fiecare picătură de combustibil economisită e de ajutor – și, în modelele noastre mild hybrid, te bucuri de un consum redus de combustibil fără compromisuri în privința performanțelor.

Siguranța asistată este în ADN-ul Volvo

De la primele centuri de siguranță cu fixare în trei puncte și până în zilele noastre, misiunea Volvo a fost creșterea siguranței și îmbunătățirea sistemelor de asistență ale șoferului pentru eliminarea accidentelor grave.

Tu ne-ai cerut, noi am livrat. Descoperă detaliile inteligente și tehnologia de asistare necesare stilului tău de viață alături de Volvo XC60.

Google integrat

Google integrat

Tehnologii de asistare

Cross Traffic Alert

Evitarea coliziunilor

Asistență unghi mort

Sistem camere 360°

* Funcțiile de asistare a șoferului nu înlocuiesc atenția și deciziile acestuia. Unele tehnologii sunt disponibile ca variante opționale.

* Rata lunară este xxx EUR fără TVA pentru VW Caddy 1,5 TSI 84 kW. Acest calcul de rată este valabil ……….

* Oferta este supusă unor termene și condiții iar valabilitatea ei este limitată. Imaginile sunt cu titlu de prezentare. Mai multe detalii la dealerul autorizat Cybernet Autocenter – pe site www.autocenter.ro sau prin email la office@volvobacau.ro