Volvo XC90: Stilat. Spațios. Special

Volvo XC90 de la 59 990 Euro + TVA

Stilat. Spațios. Special.
VOLVO

Volvo XC90

Exclusivismul, redefinit

Atenția la detalii și angajamentul față de confortul tău fac ca fiecare kilometru parcurs în SUV-ul Volvo XC90 să fie o plăcere.
Simte-te confortabil în SUV-ul nostru cel mai elegant: chiar aici, chiar acum.

Confort și eleganță la superlativ: Volvo XC90

Imaginile pot include dotări opționale în funcție de configurația modelului comandat. Detalii la consilierii de vânzări.

De la

59 990 Euro

plus TVA

Intuitiv pentru tine, cu respect pentru toți.

Sistemele de asistență și siguranță de pe Volvo XC90 te ajută în traficul aglomerat din centrul orașului sau pe drumurile de mare viteză pentru o călătorie sigură pentru toți participanții la trafic – pasageri, pietoni, bicicliști deopotrivă.

Stres redus în traficul aglomerat
Sistemul nostru de informare privind unghiul mort, Blind Spot Information System (BLIS), oferă asistență activă la schimbarea benzii de circulație Dacă există un risc de coliziune cu alte vehicule de pe banda alăturată, BLIS poate regla subtil direcția, ajutându-vă pe tine, mașina ta și cei dragi ție să rămâneți acolo unde trebuie.

Evită coliziunile
Zi sau noapte, tehnologia noastră inteligentă de siguranță asistată te poate ajuta să detectezi și să eviți alte vehicule, pietonii, bicicliștii și animalele mari. Face acest lucru mai întâi avertizând șoferul, apoi frânând automat, în cazul în care șoferul nu reacționează.

Detectează și corectează devierile
Dacă începi să deviezi depășind linia centrală, există întotdeauna riscul unei coliziuni cu un autovehicul care se apropie. Autoturismul tău poate detecta această deviere și poate corecta direcția, ajutându-te să revii într-o poziție mai sigură pe șosea.

În marșarier, cu încredere
Alerta de trafic Cross Traffic Alert cu frânare automată asistă șoferul când se deplasează în marșarier cu vederea limitată. Sistemul poate detecta autovehiculele care trec prin spate și, la nevoie, poate frâna automat

* Funcțiile de asistare a șoferului nu înlocuiesc atenția și deciziile acestuia. Unele tehnologii sunt disponibile ca variante opționale. Vehiculele, pietonii și bicicliștii care se deplasează în aceeași direcție cu mașina pot fi detectați la anumite viteze și în anumite condiții. Sistemele de detectare depind de iluminarea obiectelor și au nevoie ca luminile din față și din spate ale vehiculului să funcționeze atunci când este întuneric. Șoferul rămâne responsabil pentru manevrarea sigură a mașinii în orice moment.

Volvo XC90 vine cu Google integrat

Cel mai bun sistem de navigație

Cu Google Maps integrat in XC60, informațiile din trafic în timp real și redirecționarea automată te ajută să ajungi la destinație in timp util.

Google Assistant

Aveti posibilitatea sa utilizati serviciile Google hands-free prin comanda vocala. Obține cu ușurință indicații de orientare, bucură-te de divertisment și păstrează legătura cu prietenii, familia și colegii – spune doar „Hei Google” pentru a începe.

Google Play

Rămâi conectat la universul tău digital. Google Play îți permite să te bucuri de aplicațiile și serviciile care îți pot face fiecare călătorie mai plăcută și mai confortabilă din mașina ta XC60.

Serviciile Google sunt activate prin pachetul Digital services, care este inclus timp de patru ani. După încheierea acestei perioade, se vor aplica termeni și condiții noi, dacă alegi să reînnoiești abonamentul.

Tehnologie mild hybrid pentru mobilitate sustenabilă

Depășește limitele. Controlează energia pentru călătorii mai line cu mașinile noastre mild hybrid.

Emisii de eșapament reduse

Modelele mild-hybrid de la Volvo recuperează energia produsă la frânare și o stochează într-o baterie de 48 V. Ulterior, energia este utilizată pentru un comportament dinamic și rafinat la pornire și accelerare și pentru a reduce consumul de combustibil și emisiile nocive pentru mediu.

Mobilitate rafinată

Modelul XC60 mild-hybrid a fost proiectat pentru a oferi o pornire și o accelerare lină, făcând atât călătoriile în oraș, cât și pe cele de pe autostradă, mai fine.

Economii de combustibil

Fiecare picătură de combustibil economisită e de ajutor – și, în modelele noastre mild hybrid, te bucuri de un consum redus de combustibil fără compromisuri în privința performanțelor.

Siguranța asistată este în ADN-ul Volvo

De la primele centuri de siguranță cu fixare în trei puncte și până în zilele noastre, misiunea Volvo a fost creșterea siguranței și îmbunătățirea sistemelor de asistență ale șoferului pentru eliminarea accidentelor grave.

Tu ne-ai cerut, noi am livrat. Descoperă detaliile inteligente și tehnologia de asistare necesare stilului tău de viață alături de Volvo XC60.

Google integrat

Google integrat

Tehnologii de asistare

Cross Traffic Alert

Evitarea coliziunilor

Asistență unghi mort

Sistem camere 360°

* Funcțiile de asistare a șoferului nu înlocuiesc atenția și deciziile acestuia. Unele tehnologii sunt disponibile ca variante opționale. Vehiculele, pietonii și bicicliștii care se deplasează în aceeași direcție cu mașina pot fi detectați la anumite viteze și în anumite condiții. Sistemele de detectare depind de iluminarea obiectelor și au nevoie ca luminile din față și din spate ale vehiculului să funcționeze atunci când este întuneric. Șoferul rămâne responsabil pentru manevrarea sigură a mașinii în orice moment.

* Rata lunară este xxx EUR fără TVA pentru VW Caddy 1,5 TSI 84 kW. Acest calcul de rată este valabil ……….

* Oferta este supusă unor termene și condiții iar valabilitatea ei este limitată. Imaginile sunt cu titlu de prezentare. Mai multe detalii la dealerul autorizat Cybernet Autocenter – pe site www.autocenter.ro sau prin email la office@volvobacau.ro