Caddy: pregătit pentru tot ce urmează

Volkswagen Caddy

Pregătit pentru tot ce urmează
Volkswagen

Pentru VW Caddy, nimic nu înseamnă prea mult. Pe lângă un design nou și interesant, cele mai noi sisteme de asistență pentru șoferi, instrumente de bord digitale de înaltă calitate și infotainment inovator (Innovision Cockpit), inclusiv servicii online mobile, pe toate le vei regăsi în noul model. Desigur, VW Caddy va continua să fie fiabil, flexibil și potrivit pentru utilizarea de zi cu zi – iar acum și mai bine pregătit pentru ceea ce presupune viața ta!

Când vrei mai mult și plătești mai puțin:
VW Caddy 1,5 TSI 84 kW
de la 20.000 de Euro + TVA

VW Caddy
vw-sprite-engine

84 kW / 114 CP

vw-sprite-transmission

Manuală, 6 trepte, FWD

vw-sprite-fuel

Benzină

vw-sprite-emisii

145,0 g/km (WLTP)

vw-sprite-consum

6,4 l/100 km (WLTP)

20.000 Euro 

plus TVA

Porsche_Romania_Group_Logo_PANTONE

Când schimbarea devine progres

A cincea generație VW Caddy păstrează fiabilitatea, flexibilitatea și abordarea pragmatică a modelului, peste care aduce cele mai noi inovații de design, tehnologii de asistență și digitalizare care te vor face să îl îndrăgești imediat. În scurt timp, Caddy devine noul membru al familiei, gata să te însoțească în aventuri - oriunde te poartă imaginația! - sau drumurile de zi cu zi.

Intuitiv de utilizat

Interiorul modelului Caddy a fost complet reproiectat și amplu digitalizat. Pentru prima dată, mini-camperul va fi disponibil cu un instrument digital opțional: cabina de pilotaj digitală. Cabina de pilotaj și infotainment formează un peisaj digital de ultimă generație (Innovision Cockpit). De asemenea, au fost digitalizate numeroase alte elemente de control: acestea includ un modul de butoane pentru funcțiile luminoase și vizuale, un volan multifuncțional și butoane de acces direct pentru diferite funcții din meniu.

Mai mult spațiu pentru visele tale

În interior, VW Caddy impresionează prin și mult mai mult confort – și mai mult spațiu. A cincea generație are ventilația activă a habitaclului și scaunele confortabile ergoComfort, care te susțin pe drumurile lungi. Iar scaunele din al doilea rând pot fi îndepărtate rapid și ușor - astfel încât să ai și mai mult spațiu pentru depozitare. Împreună cu ușile culisante și hayonul acționat electric, îți dai seama din prima că VW Caddy a fost creat pentru lucruri cu adevărat mărețe!

Automat mai mult confort și securitate

Pentru a se asigura că fiecare călătorie se încheie la fel de relaxată cum a început, VW Caddy are numeroase sisteme de asistență pentru șoferi care pot interveni preventiv în situații critice: grație asistentului de schimbare a benzii de rulare, avertizării traficului din spate, asistenței pentru remorcă și asistenței de călătorie, te afli permanent în siguranță!

(Ilustrația are rol de exemplificare și arată un model VW Crafter. Unele sisteme sunt disponibile ca opționale.)

* Rata lunară este xxx EUR fără TVA pentru VW Caddy 1,5 TSI 84 kW. Acest calcul de rată este valabil ……….

Imaginile sunt cu titlu de prezentare și pot include dotări opționale ale modelelor VW Caddy.

Oferta se supune unor termene și condiții, iar valabilitatea ei este limitată.

Mai multe detalii la dealerul autorizat Cybernet Autocenter – pe site www.autocenter.ro sau prin email la vanzari.vw@autocenter.ro