Crafter: pregătit pentru sarcini majore

Volkswagen Crafter

Pregătit pentru sarcini majore
Volkswagen

Pentru Volkswagen Crafter, nimic nu înseamnă prea mult. Dimensiunile sale sunt ideale pentru europaleți voluminoși sau containere pe role, dar permite o mobilitate agilă în zonele înguste din orașe. În plus, vă ajută în munca dumneavoastră datorită celei mai bune capacități de încărcare și asigurare a încărcăturii din clasa sa.

Volkswagen Crafter 3.5 Furgon L3H3

vw-sprite-engine

103 kW / 140 CP

vw-sprite-transmission

Manuală, 6 trepte, FWD

vw-sprite-fuel

Diesel

vw-sprite-volum

11,3 metri cubi

vw-sprite-masa

3.500 kg

27.000 Euro 

plus TVA

Rate de la 516 Euro plus TVA*

Porsche_Romania_Group_Logo_PANTONE

Cel mai bun post de conducere

Pe drumuri în cea mai mare parte a zilei? Crafter nu este doar un mijloc de transport. Este locul în sortezi documentele, faci programări, încarci telefonul mobil sau iei pauza de prânz. Cu numeroase compartimente de depozitare și mufe, scaun ergoComfort opțional și la cerere un volan de piele multifuncțional cu încălzire, Crafter este pregătit pentru toate acestea.

Crafter: perfect pentru oraș

Pe șantiere cu vizibilitate redusă și pe drumuri forestiere înguste, pe străzi înguste din cartiere de locuințe sau la rafale de vânt pe autostradă: în Crafter te ajută o mulțime de sisteme de asistență și de siguranță inovatoare. Astfel ajungi cu bine și mai relaxat la destinație.

Încărcare mai simplă

Ridicarea pachetelor grele în autovehicul. Stivuirea paleților mari în compartimentul de marfă. Împingerea materialelor voluminoase prin ușa spate. Încărcarea și descărcarea este o muncă grea. Dar Crafter vă ușurează această muncă!

Cea mai bună fixare

Atunci când pachetele alunecă de colo colo, scândurile se răstoarnă și totul zdrăngăne în compartimentul de marfă, nu este doar deranjant. Materialele scumpe pot fi deteriorate sau poate fi distras șoferul. Pentru ca totul să ajungă bine și în stare impecabilă la destinație, Crafter furgon vă oferă cel mai bun sistem de asigurare a încărcăturii din clasa sa: datorită celor 14 inele de ancorare opționale și unei game diversificate de șine de ancorare.

* Rata lunară este 516 EUR fără TVA pentru VW LNF Crafter 3.5 Furgon L3H3 FWD 103kW. Acest calcul de rată este valabil pentru persoane juridice, produs Leasing Financiar Clasic, oferit prin Porsche Leasing Romania IFN SA, preț recomandat 30.008 EUR fără TVA (bonus financiar aplicat; prețul final de vânzare este stabilit de distribuitor în baza propriei politici comerciale, acesta fiind liber să acorde orice alte beneficii ori reduceri suplimentare), avans 25% (7.502 EUR fără TVA), durată contractuală 60 luni, dobandă fixă EUR 8,49%, volum finanțat 22.506 EUR fără TVA, comision analiză dosar 150 EUR fără TVA, total plăți contract 45.227 EUR fără TVA. Promoția implică o perioadă de finantare minimă de 24 luni și o poliță de asigurare CASCO prin Porsche Asigurări. Oferta se adresează persoanelor fizice și juridice și este valabilă până la 30.09.2023.

Masina din imagine este cu titlu de prezentare. Oferta se supune unor termene și condiții, iar valabilitatea ei este limitată. Mai multe detalii la dealerul autorizat Cybernet Autocenter – pe site www.autocenter.ro sau prin email la vanzari.vw@autocenter.ro