VW Caddy: pregătit pentru tot ce urmează

VW Caddy

Caddy Cargo: De la 19.500 de Euro (plus TVA)

Caddy Life: De la 23.900 de Euro (plus TVA)
Volkswagen

Pregătit pentru tot ce urmează

Indiferent dacă este vorba de servicii de curierat, ambarcațiuni, servicii de livrare sau construcții: în meseria dvs. apreciați tot ceea ce vă este de ajutor. Iar noul Caddy Cargo știe foarte bine să facă așa ceva. Cu un design nou, sisteme de asistență pentru șoferi de ultimă generație, infotainment inovator și un loc de muncă al șoferului ergonomic, noul Caddy Cargo este, fiabil, flexibil și versatil. Altfel spus, partenerul perfect atunci când vine vorba de manevrarea confortabilă și profesională a muncii dumneavostră de zi cu zi.

Alege oferta specială VW Caddy 1.5 TSI 114 CP

caddy cargo
vw-sprite-engine

84 kW / 114 CP

vw-sprite-transmission

Manuală, 6 trepte, FWD

vw-sprite-fuel

Benzină

vw-sprite-emisii

145,62 g/km

vw-sprite-masa

2.220 kg

VW Caddy Cargo

De la

19.500 Euro 

Plus TVA*

Fără Rabla

Rate de la 516 Euro plus TVA*

Porsche_Romania_Group_Logo_PANTONE

VW Caddy Life

De la

23.900 Euro 

Plus TVA*

Fără Rabla

Rate de la 516 Euro plus TVA*

Porsche_Romania_Group_Logo_PANTONE
vw-sprite-engine

84 kW / 114 CP

vw-sprite-transmission

Manuală, 6 trepte, FWD

vw-sprite-fuel

Benzină

vw-sprite-emisii

145,62 g/km

Confortabil, inteligent, flexibil

Post de conducere optimizat

Postul de conducere al lui Caddy a fost proiectat pentru a vă oferi acces ușor la tot ceea ce aveți nevoie pentru a finaliza sarcinile în mod eficient. Digital Cockpit (Instrumentul de bord digital) este clar și bogat în contrast și are o diagonală a ecranului de 25,4 cm iar șoferul poate alege între două configurații diferite de ecran. Acest lucru se face folosind butonul View din noul volan multifuncțional. În prima configurație, contorul de turații și vitezometrul sunt afișate interactiv în instrumente rotunde; un nivel selectabil individual este afișat în mijlocul ecranului - cum ar fi agenda telefonică a smartphone-ului. Instrumentele de bord digitale se combină cu sistemul opțional de infotainment ca o extensie obținând astfel și alte funcții.

Deosebit de ergonomic

Scaune noi și deosebit de ergonomice sunt disponibile pentru toate versiunile Caddy: așa-numitele scaune AGR Ergo (AGR = Aktion Gesunderback e.V.). Acestea au fost special dezvoltate pentru șoferii profesioniști și călătorii pe distanțe lungi. Scaunele AGR pot fi reglate în mai multe moduri: pe lângă reglarea lungimii și înălțimii, acestea oferă reglarea individuală a înclinației scaunului și a adâncimii suprafeței scaunului, precum și un suport lombar cu 4 poziții. În plus, Caddy Cargo are un scaun de pasager pliabil cu funcție de masă, o priză de 230 V, cotiere pentru șofer și pasager, iluminare cu LED pentru interior și zona de încărcare și multe altele.

Mai mult spațiu pentru orice

În interior, a cincea generație impresionează prin noi soluții de înaltă tehnologie și mult mai mult spațiu. Versiunea lungă - Caddy Cargo Maxi - oferă acum spațiu pentru până la doi paleți euro, dar și o ușă glisantă mai lată, de 140 mm. În plus, Caddy Cargo a fost dotat cu o încuietoare separată pentru spațiul de depozitare, un dispozitiv de închidere electric pentru hayon, uși glisante și multe altele.

Automat mai mult confort și securitate

Caddy vine cu o gamă de sisteme de asistență pentru șofer, inclusiv Front Assist, care ajută la reglarea distanței dintre dumneavoastră și vehiculul din față și City Emergency Braking, care vă ajută să frânați dacă este detectată o potențială coliziune. Sistemul Driver Alert vă avertizează când trebuie să luați o pauză de la conducere. Echipamentul standard include, de asemenea, Lane Assist, care vă ajută să rămâneți pe banda, controlul vitezei de croazieră și senzori de parcare din spate. Asistența opțională pentru remorcă facilitează mult mersul înapoi într-un spațiu cu o remorcă în remorcare.

* Prețul include bonificație de 2.185 EUR net reprezentând contravaloarea voucher casare 2 vehicule cu norma de poluare cel mult Euro 3 prin programul Rabla. Condiții de casare:

  • Autovehiculul vechi trebuie casat intr-un centru autorizat.
  • Vechime minima de 6 ani.
  • Autovehiculul uzat trebuie să fie înmatriculat în România de cel puțin 6 ani.
  • Autovehiculul trebuie sa se prezinte in forma integrala (motor, caroserie, roti, etc).
  • Nota de înscriere are valabilitate de 120 zile de la data emiterii.

Pentru mai multe informații despre Programele Rabla și Rabla Plus, va rugăm să consultați site-ul afm.ro.

Masina din imagine este cu titlu de prezentare. Oferta se supune unor termene și condiții, iar valabilitatea ei este limitată. Mai multe detalii la dealerul autorizat Cybernet Autocenter – pe site www.autocenter.ro sau prin email la vanzari.vw@autocenter.ro