VW Taigo de la 18.812 € (TVA inclus)

VW Taigo de la 18.812 € (TVA inclus)

Caracter: în fiecare zi!
Volkswagen

Sportiv, atrăgător, modern: VW Taigo

VW Taigo a fost creat pentru cei care își stabilesc propriile tendințe. Care preferă să influențeze, și nu să fie influențați. Care nu au numai stil, ci și caracter. Și care găsesc extraordinarul în lucrurile de zi cu zi.

Când vrei mai mult și plătești mai puțin:
VW Taigo 1,0 TSI 70 kW (95 CP)
de la 18.812 € (TVA inclus)

vw-sprite-engine

1,0 TSI 70 kW / 95 CP

vw-sprite-transmission

Manuală, 5 trepte, FWD

vw-sprite-fuel

Benzină

vw-sprite-emisii

133,0 g/km (WLTP)

vw-sprite-consum

5,9 l/100 km (WLTP)

De la

18.812 € 

TVA inclus

Porsche_Romania_Group_Logo_PANTONE

Descoperă VW Taigo

VW Taigo

Sportivitate care atrage privirile

VW Taigo le oferă celor entuziasmați de sportivitate o echipare de înaltă calitate, cu elemente marcante de design, confort și tehnologie pentru un exterior frapant – și un interior la fel. Designul de coupé este accentuat de blocul optic spate cu leduri roșu închis zvelt, cu bandă luminoasă continuă, care, de la muchia distinctă a plafonului până la șorțul spate dinamic, demonstrează faptul că noul Taigo iubește să depășească banalul.

Fața: un nou chip

Taigo arată deja sportiv și modern de la prima privire. Un element marcant: banda luminoasă elegantă de leduri, care continuă pe întreaga parte frontală, până la logoul Volkswagen și creează o conexiune cu farurile IQ.LIGHT – LED matrix cu o semnătură luminoasă impresionantă. Proiectoarele de ceață sunt integrate în lateralele barei de protecție masive.

Cockpit digital

Urmărirea aspectelor esențiale contează când ești pe drum. Panoul de bord sub formă de cockpit digital vă afișează conținuturile uzuale precum vitezometrul și contorul în mod standard pe un afișaj color de înaltă rezoluție de 8 inch (20,32 cm). Cockpit-ul digital Pro vă permite să aranjați afișajul de 10,25 inch (26,04 cm) pentru a se potrivi cerințelor dumneavoastră individuale. De exemplu, puteți alege afișarea vizuală a sistemelor dumneavoastră de asistență a șoferului sau o combinație a hății de navigație și afișajului media – toate cu imagini și animații atrăgătoare.

Habitaclu: ispititor de inovator

Interior noului model Taigo vă salută îmbietor. Cu un panou de bord soft touch de înaltă calitate ca standard și chiar cu un decor color pentru linia de echipare Style, la cerere Începând cu varianta de echipare Life, puteți să vă încărcați dispozitivele cu ușurință, chiar și de pe bancheta din spate, utilizând interfața USB din cotiera centrală a scaunelor față. Însă și volanul multifuncțional1, standard începând cu linia de echipare Life, îmbrăcat în piele, demonstrează faptul că tot ce se află în acest cockpit se concentrează pe un stil de viață conectat.

VW Taigo

App-Connect Wireless

Pentru utilizarea comodă a aplicațiilor și conținutului, tehnologia opțională App-Connect vă este alături.  Muzica, știrile, hărțile sau cărțile audio sunt transmise către afișajul sistemului Infotainment și, prin urmare, pot fi utilizate din câmpul dumneavoastră vizual. Sunt posibile trei interfețe pentru conectarea smartphone-urilor: Apple CarPlayTM, Android AutoTM de la Google și MirrorLink®. Deosebit de util: utilizarea Apple CarPlayTM și Android AutoTM cu conectivitate wireless pentru sistemele de navigație opționale Discover Media și Discover Pro, precum și pentru radioul Ready 2 Discover. 

Keyless Access

Nu vă mai bateți capul cu căutatul cheii mașinii în buzunarele pantalonilor, poșetă sau buzunarul jachetei: odată ce aveți cheia cu dumneavoastră și vă aflați la o distanță mai mică de 1,5 metri de modelul dumneavoastră Taigo, ușile și capacul portbagajului se descuie opțional ca prin magie. De asemenea, nu aveți nevoie de cheie pentru a porni motorul. Nu trebuie decât să apăsați un buton. Iar în cazul puțin probabil în care sistemul Keyless Access nu funcționează, probabil că nu aveți cheia în geantă. Poate a rămas pe masa din bucătărie?

* Rata lunară este xxx EUR fără TVA pentru VW Caddy 1,5 TSI 84 kW. Acest calcul de rată este valabil ……….

Imaginile sunt cu titlu de prezentare și pot include dotări opționale ale modelelor VW Taigo.

Oferta se supune unor termene și condiții, iar valabilitatea ei este limitată.

Mai multe detalii la dealerul autorizat Cybernet Autocenter – pe site www.autocenter.ro sau prin email la vanzari.vw@autocenter.ro