Noul Touareg

Noul Touareg: un SUV pentru cei exigenți

Prinde bonusul de 6.600 €
Volkswagen

Sportiv, nobil, elegant: noul Touareg

O privire este suficientă pentru a ști: acesta este un SUV premium cu caracter. Însă noul Touareg nu întruchipează numai simbioza între o formă perfectă și o echipare de lux – ci convinge și prin utilitatea pentru folosirea cotidiană, pe care o vei adora. Noul Touareg este un SUV pentru cei exigenți – și demonstrează acest lucru și printr-un design marcant, matur. Partea frontală expresivă, cu prizele de aer proeminente, și partea din spate puternică subliniază prezența sportivă a modelului Touareg. Proporțiile sale echilibrate îi accentuează eleganța – dar și mărimea, care îl face un autovehicul confortabil pentru călătorii.

Ai acum avantaj client minim 6.600 € cu TVA inclus!

Descoperă mai multe despre noul Touareg

Noul Touareg

Apariție plină de încredere în sine

Noul Touareg este un SUV pentru cei pretențioși – și demonstrează acest lucru și printr-un design marcant, matur. Partea frontală expresivă cu prizele de aer proeminente și partea din spate puternică subliniază prezența sportivă a modelului Touareg. Proporțiile sale echilibrate îi accentuează eleganța – dar și mărimea, care îl face un autovehicul confortabil pentru călătorii.

Interiorul: Ia loc și savurează

Cine ia loc în Touareg observă imediat: Designul plin de stil al interiorului este de la sine înțeles. Astfel, acum o cusătură dublă elegantă se întinde de pe panoul de bord până pe panoul ușii. La liniile de echipare Elegance și R-Line, accentele fine sunt plasate de baghetele decorative disponibile parțial standard și parțial opțional, din aluminiu sau lemn cu pori deschiși, încadrate de linii luminoase. Materialele de înaltă calitate, asortate armonios oferă din prima clipă o atmosferă pentru o stare de bine.

Noul Touareg: interiorul
Noul Touareg: directie pe toate roțile

Direcție mai agilă, manevrare mai comodă

În cazul direcției opționale1 pe toate roțile, roțile din spate brachează la o viteză de până la 37 km/h în sens opus față de roțile din față. Cercul de bracare este redus cu peste un metru. La viteză mai mare, roțile din spate brachează sincronizat cu roțile din față. Modelul Touareg este mai agil la conducere și mai stabil la schimbările de bandă.

Suspensiile pneumatice

Noul Touareg rămâne la înălțime pe teren accidentat: tu decizi cum dorești să configurezi experiența de conducere. În funcție de profilul de deplasare, suspensia pneumatică disponibilă la cerere ridică autovehiculul până la o gardă la sol de 258 de milimetri. Suplimentar, partea din spate poate fi coborâtă cu 40 de milimetri, pentru încărcare și descărcare comodă.

Noul Touareg
Noul Touareg

Închiderea ușilor asistată electric

Învață portierele să fie discrete: Ușile întredeschise sunt închise prin închiderea asistată opțională de asemenea fără efort. Un motor electric le apropie și le închide lin și sigur. Ideal în spații de parcare înguste, unde lipsește distanța pentru impulsul necesar.

Se deschide ușor, se închide sigur

Pachetul opțional pentru confort Keyless Access vine în ajutor când ai mâinile ocupate. Deoarece facilitează deschiderea și închiderea hayonului fără atingere: O mișcare cu piciorul sub partea din spate a noului Touareg este suficientă pentru a declanșa senzorul aferent. Suplimentar, hayonul se închide de asemenea electric – printr-o apăsare de buton.

Noul Touareg: Keyless Access

Menține distanța și limitele de viteză

Sistemul automat de reglare a distanței ACC te ajută la menținerea unei viteze maxime setate de tine, precum și a unei distanțe prestabilite față de autovehiculul din față. În combinație cu un sistem de navigație, sistemul ACC este extins cu o reglare predictivă a vitezei și asistență în viraje.

Iar asistentul pentru frânare de urgență standard „Front Assist” cu sistem de detectare a pietonilor și bicicliștilor te poate avertiza cu privire la situații critice cu pietoni, bicicliști și alte autovehicule și în cazuri de urgență poate chiar frâna automat.

Privește după colț

Cine nu o cunoaște, deplasarea lentă cu privirea ațintită obositor la ieșiri cu vizibilitate redusă sau în intersecții dificile? Asistentul opțional pentru intersecții te poate ajuta să te descurci perfect în astfel de situații. Dacă te intersectezi cu un alt autovehicul, sistemul, cu ajutorul tehnicii radar, poate avertiza până la viteza proprie de 30 km/h optic și acustic – iar până la viteza proprie de 10 km/h poate declanșa o frânare de urgență.

Noul Touareg Park Assist Pro

Se conduce ușor și se parchează singur

Cu asistentul opțional pentru parcare Park Assist Pro noul Touareg îți poate spune din mers dacă un spațiu de parcare este suficient de mare și poate chiar parca pentru tine!

La o viteză de până la 40 km/h sistemul Park Assist Pro caută permanent locuri de parcare longitudinale adecvate. La o viteză de până la 20 km/h caută și locuri de parcare transversale.

Dacă ai ales unul dintre locurile de parcare găsite, pornește procedura de parcare. „Park Assist Pro” poate executa în locul tău respectiva manevră de parcare. Nu trebuie decât să supraveghezi procedura și să intervii dacă este cazul.

Însă Park Assist Pro poate chiar mai mult. Din locuri de parcare longitudinale poate să și iasă. Te poate ajuta și în cazul unei manevre de parcare eșuate, finalizând procedura în locul tău.

Area View: Pentru perspectivă de jur împrejur

Manevrare în centrul aglomerat, în parcarea acoperită și pe drumuri accidentate: există numeroase situații în care, ca șofer, ți-ar prinde bine încă o pereche de ochi. Cu sistemul opțional de2 vizualizare perimetrală „Area View” beneficiezi de patru camere care înregistrează zona din jurul mașinii și transmit perspective utile pe ecranul sistemului Infotainment. Astfel, poți vedea mai bine, de exemplu bordurile sau marcajele locurilor de parcare și poți privi chiar și după colț.

* Imaginile sunt cu titlu de prezentare și pot include dotări opționale.

** Ofertă valabilă pentru persoane fizice și persoane juridice în limita stocului disponibil. Discountul suplimentar de minim 6600 euro cu TVA este o reducere acordată pentru achizițiile efectuate în urma încheierii contractului de vânzare-cumpărare, la unul dintre distribuitorii autorizați Volkswagen. Aceasta suma vă fi scăzută din prețul de vânzare. Această reducere suplimentară este valabilă pentru un model Touareg aflat în stoc pentru care se încheie contract de vânzare-cumpărare până la data de 30.06.2024.

Mai multe detalii la dealerul autorizat Cybernet Autocenter – pe site www.autocenter.ro sau prin email la vanzari.vw@autocenter.ro